Rijervaring

EERSTEKLAS RIJERVARING

De Segway eScooters zijn ontworpen voor een soepele, eersteklas rijervaring. Door de accu onder het voetpaneel te plaatsen, ligt het zwaartepunt van het voertuig lager. Dit zorgt voor een ‘gouden driehoek’ waarmee je tijdens het rijden behendiger bent en meer stabiel. Jouw houding op je eScooter is zo niet alleen aangenaam en comfortabel, maar ook veiliger.

Start - RideyGo!

De Segway eScooters en eBrommer maken gebruik van het innovatieve RideyGo! systeem dat vele slimme functies mogelijk maakt, zoals het Airlock-systeem dat gekoppeld is aan de Segway-Ninebot app op je smartphone.

Hiermee ontgrendel of vergrendel je automatisch jouw Segway eScooter of eBrommer als je in de buurt komt of afstand neemt. Zo bespaar je met RideyGo! kostbare tijd. Je hoeft geen smartphone*of sleutel meer uit je zak te halen om weg te rijden. Ga zitten, druk op power en rijd weg. RideyGo! regelt ook de geavanceerde parkeer- en rijsensoren en dankzij slimme zitdetectie kun je nooit onbewust gas geven.

Automatische updates

Wie slim is, stapt nu op een Segway eScooter.

De eScooters maken gebruik van draadloze (Over The Air) updates, zodat je voertuig altijd up-to-date is met alle functionaliteiten.

Veilig rijden

Alle Segway eScooters zijn voorzien van state-of-the-art veiligheidsmaatregelen. Het schokabsorptiesysteem aan voor- en achterzijde zorgt voor ongekend rijplezier, ook bij zwaardere terreinen. En de twee hydraulische schrijfremmen in combinatie met EBS (Electronic Braking System) laten je niet alleen veilig remmen, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat energie wordt teruggewonnen.

Smart Battery Management System

Jouw Segway eScooter wordt elektrisch aangedreven dankzij een hoog voltage, lithium accu. Een groot voordeel van alle Segway modellen is dat de accu makkelijk uitneembaar is, zodat je deze thuis of op het werk in het stopcontact kunt stoppen om op te laden. Het ingenieuze Smart Battery Management System (BMS) 6.0 zorgt ervoor dat je accu langer mee gaat en jouw eScooter minder onderhoud nodig heeft. BMS 6.0 controleert de hoeveelheid stroom, regelt de laadsnelheid en beschermt de accu tegen over- of onderladen.

Start Smart

Elke Segway eScooter heeft de  beschikking tot de slimme Segway-Ninebot app, die compatibel is met iOS en Android. Met deze app activeer je Airlock en is een fysieke sleutel overbodig. Daarnaast laat de app je verder alle relevante informatie over je  eScooter zien; waar je geparkeerd hebt, hoeveel actieradius je nog over hebt, gegevens van elke rit, locaties van servicepunten en de mogelijkheid om in contact te komen met andere Segway eScooter rijders.

Jouw Segway eScooter is tegen diefstal beveiligd met AHRS (Attitude and Heading Reference System)*.

Een geïntegreerde 4G simkaart, sensoren en GPS verbinding laten via de app weten als jouw eScooter door diefstal of omvallen ineens van positie verandert.

Smart LED-dashboard en Smart LED Matrix koplampen

Elke Segway eScooter of eBrommer heeft boven op het stuur een groot LED-kleurenscherm. Dit dashboard geeft jou als bestuurder in één oogopslag alle benodigde informatie. Snelheid, accuniveau, rijmodus, Bluetooth connectie en nog veel meer. Afhankelijk van de status van je  eScooter veranderen de kleuren aan beide uiteinden van het scherm. Zoals blauw bij ‘klaar om te gaan’, rood bij een waarschuwing of foutmelding en groen bij  energieterugwinning via EBS.

Aan de voor- en achterzijde van de Segway eScooters zitten opvallende LED-strips die zorgen voor helder licht. De energiezuinige smart LED Matrix  koplampen met volledig horizontaal display produceren een  brede lichtbundel van 128 graden en 30  meter  lichtbereik voor een veilig verlichte weg.

Met de  verlichting altijd aan, word je in alle  lichtomstandigheden, dag en nacht door anderen gezien.